Maatwerk

 

Ervaring gekoppeld aan innovatie.

S&H b.v. heeft ruime ervaring op het gebied van productontwikkeling, gekoppeld aan modern ondernemerschap. Met een moderne visie op productontwikkeling van een hoogwaardige kwaliteit heeft het bedrijf zich toegelegd op het vervaardigen van bestaande en nieuwe producten. Hierdoor is de weg vanaf de tekentafel tot aan het eindproduct aanzienlijk verkleind waardoor we garant kunnen staan voor een hoogwaardig product, een snelle levering en montage.


Wij hebben het dan over een product vanaf het ontwerp tot en met het afleveren en plaatsen ervan.
Wanneer wij een hekwerk voor u maken, wordt deze op maat gemaakt en wanneer u dat wenst door ons afgeleverd en geplaatst. Mocht u het hekwerk zelf willen plaatsen,kunt u rekenen op het door ons gegeven deskundig advies. Onze flexibele werkwijze wordt dan ook door vele van onze klanten gewaardeerd.

 

Daarom is maatwerk bij ons geen uitzondering, en ontwikkelen en bedenken van nieuwe producten een dagelijkse bezigheid. Samen met onze klant bedachten wij oa. een oplossing voor het stelen van laptops uit kantoorgebouwen. Doordat de verzekeringsmaatschappijen hogere eisen gaan stellen voor wat betreft het veilig opbergen van uw laptops hebben wij in samenwerking met beide partijen een laptopsafe ontworpen die inmiddels tot tevredenheid is geplaatst.

 

Nieuw in de ontwikkelingsfase is een opbergsysteem voor in de auto of bus, zodat ook daar onbevoegden geen toegang krijgen tot uw laptop.

Zelf ervaren?
Neem vrijblijvend contact met ons op.